Meniu Închide

Activități și spectacole pentru copii în week-end-ul 3-4 Martie

Weekend-ul ăsta este plin în București de activități pentru copii. Numai noi am primit vreo patru invitații, încât a fost nevoie să o pun pe Ana să aleagă, că doar ea e beneficiarul principal. M-am gândit să împărtășesc și cu voi la ce activități și spectacole pentru copii puteți participa în București în perioada 3-4 Martie. Cele de care am aflat noi, sigur mai sunt și altele.

Activități și spectacole pentru copii în București 3-4 Martie

Premieră la Opera Comică pentru copii. Spectacolul Gulliver

Binecunoscuta poveste a uriașului prietenos este pusă în scenă pe muzica lui Marius Țeicu, cu un libret semnat Silvia Kerim. Spectacolele se joacă sâmbătă și duminică, de la ora 11.00 și de la ora 17.00. Copiii care vin la spectacol sunt așteptați și la Games Room, unde vor găsi jocuri de societate, jocuri de memorie și atenție, jocuri tip Lego.  Detalii pe site-ul Operei Comice pentru copii.

Premieră Teatrul Momolino. Milina aduce primăvara

Duminică, 4 martie, de la ora 10.30 și de la ora 12.00, Teatrul Momolino pune în scenă, în sala de spectacole a Hub-ului Cultural, Apollo111, din strada Ion Brezoianul nr. 25, spectacolul Milina aduce primăvara, după un text de Antoaneta Zaharia.  Este un spectacol muzical în versuri cu rimă, cu multe cântece în armonie cu povestea și personajele. Este o poveste despre o fetiță curajoasă care pleacă într-o călătorie palpitantă alături de spiridușul Zac, să schimbe lumea.

Ana e foarte încântată și a ales să mergem la această piesă, în primul rând pentru că până acum nu am avut ocazia să vedem spectacolele Teatrului Momolino și apoi pentru că de Antoaneta Zaharia și de Marius Damian, cel care semnează grafica, o leagă amintiri frumoase, pentru că ei i-au fost “părinți” în filmul în care a jucat. Detalii despre spectacolul Milina aduce primăvara găsiți pe pagina de Facebook a Teatrului Momolino.

Kids Play & Fun, organizat de Trupa PAM PAM

Duminică, 4 martie, între 10.30 și 12.00, la hotel Caro, sala Ballroom, trupa PAM PAM organizează o întâlnire specială cu cei mici. Între 10.00 și 11.00 au loc jocuri și concursuri și atelierul tematic Pentru cea mai frumoasă mamă, în cadrul căruia cei mici vor crea daruri pentru mamele lor. De la 11.00 la 12.00 are loc spectacolul PAM PAM La școală este ca-n povești, iar la final copiii vor face poze cu actorii și vor primi premii simpatice la Tombola primăverii. Spectacolul are o durată de 2 ore și jumătate și se adresează copiilor între 2 și 10 ani. Biletul de intrare este 39 de lei. Detalii despre eveniment găsiți aici. 

Teatru la hotel. Spectacolul Mărțișor

Pe 4 martie, de la ora 11.30, la hotel Novotel, are loc ultima reprezentație din stagiunea curentă a Teatrului la hotel, cu spectacolul Mărțișor, un spectacol plin de veselie și culoare, așa cum ar trebui să fie și primăvara. Detalii despre spectacol și despre conceptul Teatru la hotel găsiți pe site-ul Teatru la hotel. 

O poveste frumoasă, o creație originală, în care personaje vestite din folclor, precum Moș Viscol, Baba Dochia, preafrumoasele anotimpuri (Vara și Iarna), Ghiocelul – Vestitorul Primaverii, fiul lui Verde Împărat ii vor înveseli pe copii și îi vor tine cu sufletul la gură, în așteptarea primăverii.

 Atelier de creație De ziua mamei

Sâmbătă, 3 martie, de la ora 11.00, clubul de arte plastice Cu ochii pe culoare organizează atelier De ziua mamei. Într-o atmosferă caldă și primitoare, copiii vor crea coliere din lemn pentru a le dărui mămicilor. Detalii aici.

Sper că v-am dat o idee despre cum vă puteți petrece diminețile alături de copiii voștri în acest weekend friguros de primăvară deghizată :-).

Citește și

Mini-colecție cu idei de jocuri noi 

Jocuri din copilăria părinților, de jucat alături de copii

Idei de joacă și hârjoană pentru copii mai mari

5 jocuri care dezvoltă inteligența emoțională a copilului

Dacă vă plac articolele Pisicii, vă invit să daţi like paginii de Facebook, pentru a fi la curent cu toate noutățile.

Posted in Lumea noastră, Recomandări

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.