Meniu Închide

Ana printre piramide (+Invitații cadou)

V-am spus în recomandările săptămânii trecute de expoziția Kids in Pyramids, organizata de Mall Promenada. Este o expoziție interactivă, care le dă copiilor posibilitatea să descopere în mod distractiv tainele civilizației egiptene.

Ana la Kids in Pyramids

Noi am vizitat expoziția luni și Ana a fost extrem de încântată. În primul rând, era liber, puțini copii, a putut să se desfășoare în voie. I-a plăcut tronul Cleopatrei, pe care s-a și cocoțat pentru poză, dar și machetele foarte reușite, care înfățisau piramide, temple, sarcofage. I-au plăcut jocurile și activitățile interactive în care i-au antrenat ghizii turului. Au intrat in piramide, au trecut prin tunele, au descifrat hieroglife și au scris pe papirus, au făcut puzzle-uri din obiecte vechi, au construit piramide și au ascultat poveștile despre Egiptul antic. Ana a reținut că zeii aveau corpuri de oameni și fețe de animale, pentru că nimeni nu știa exact cum arată și a fost fascinată de cum poți cu un singur simbol să scrii o întreagă frază.

Turul durează 45 de minute și se desfășoară la etajul I al Mall Promenada. Prețul unui bilet este de 15 lei.

Prima veste bună este că expoziția se prelungește până pe 6 decembrie!

A doua este că Mall Promenada oferă pentru cititorii pisicapesarma.ro invitații la expoziția Kids in Pyramids. Tot ce trebuie să faceți este să postati la comentariile articolului textul “Mă înscriu”, numărul de copii (maximum 2) și apoi să vă faceți rezervare la rezervari@promenada.ro și / sau la numărul de telefon. Este foarte important să faceți asta! Apoi, vă duceți la recepție/info point (la intrare) si spuneți că aveți o invitație din partea blogului Pisica pe Sârmă. Nu uitați să menționați asta și la telefon.

Există un număr limitat de înscrieri, iar când acesta va fi atins voi anunța.

Spor la explorat piticilor și relaxare plăcută la o cafea părinților, cât copilul e pe mâini bune!

Posted in Evenimente

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.