Meniu Închide

Cine îl vrea pe Tashu? E cel mai nou membru al Găştii Zurli!

Nu mai este un secret pentru nimeni că o iubim pe Mirela şi pe toţi oamenii frumoşi din Gaşca Zurli (şi de pe lângă ea :-)) şi că Ana, deşi are 7 ani, devorează tot ce este legat de ei. Mă tem de momentul în care se va declara “prea mare” pentru astfel de copilării, din fericire îl simt departe. Deocamdată ne bucurăm împreună de CD-ul cu Jocuri de jucat în trafic pe care l-am tocit deja în playerul maşinii şi aşteptăm cu nerăbdare data de 8 mai, să mergem împreună la cel mai nou spectacol Zurli, Animale Colorate.

Personajele centrale ale poveştii sunt simpaticii căţeluşi Tashu şi Tasha, dăruiţi de Tanti Prezentatoarea prietenilor din Gaşcă. Tura Vura, Vrăjitoarea cea caraghioasă este invidioasă pe noii prieteni ai Găștii Zurli și îi necăjește pe căței. Le aruncă apa, le fură mâncarea, le ascunde jucăriile și în cele din urmă îl prinde pe cățelușul Tashu și îl închide într-o cușcă. La rugămințile cățelușei Tasha și ajutați de Zâna Bună, Gașca Zurli pleacă în căutarea cățelului și îl găsesc în cele din urmă și îl eliberează. Ca să fie iertată, Vrăjitoarea trebuie să se joace cu cei doi căței și să se împrietenească cu ei.

Ca întotdeauna, spectacolul este plin de culoare, veselie şi cântece minunate, semnate de Cornel Sorian. Cântecul-vedetă va fi, desigur, Linguşeală de căţel, un nou superhit marca Zurli. Ana îl ştie deja pe dinafara de pe CD-ul cu Jocuri de jucat în trafic şi o amuză teribil.

În Bucureşti spectacolul se joacă pe data de 8 mai, iar norocoşii din ţară la care ajunge Gaşca sunt cei din  Alba-Iulia, Cluj, Bacău şi Timişoara.  Detaliile complete despre program şi bilete le găsiţi aici. 

Zurli-poster-Animale-Colorate-70x100-01-Copy

Ştiaţi că nu numai membrii Găştii Zurli sunt extrem de iubiţi de copii, dar şi jucăriile marca Zurli? Ei bine, prietenii noştri de la Zurli oferă unui cititor al blogului cea mai nouă jucărie din gama Zurli, căţeluşul de pluş Tashu. Postaţi un comentariu în care să îmi spuneţi care este animalul preferat al copilului vostru şi  intraţi automat în cursă.  Puteţi fi din orice oraş din ţară, Zurli îl trimite pe Tashu la voi! Concursul se termină luni, iar extragerea se face prin random.org. Succes!

Posted in Lumea Pisicii

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.