Meniu Închide

Cum slăbește un bărbat, episodul 2. Haide, haide!

Am povestit deja că Pisicul consort e la regim. Că se luptă cu termeni și mai ales cu gusturi noi pentru el. Că află ce e aia wassa, cum arată un avocado desfăcut și că iaurtul poate fi gustos și altfel decât ca dressing gras la friptură și cartofi prăjiți. Am povestit pe larg aici.

Vârstă metabolică de bătrânel. Exerciții de sportiv.

Între timp a avut și evaluarea lunară. A slăbit 6 kilograme, masa musculară oricum era mare, iar vârsta metabolică încă nu a scăzut, cică 19 ani adaugă surplusul lui de greutate vârstei reale. Conviețuiesc cu un bătrânel :-).

Motivare

Norocul meu e că e unul sportiv și foarte activ din punct de vedere fizic. Regimul cu brânză de vaci și pește la grătar, e dublat de efort. Mult și susținut, că altfel nu merge treaba. De două ori pe săptămână, uneori și de trei, atunci când are de recuperat ore nerealizate, Pisicul merge la Revvolution. Programul creat de nutriționistul și antrenorul Valentin Vasile presupune abordarea holistică a întregului proces de slăbire – pe lângă dieta supravegheată îndeaproape de nutriționist, consortul urmează și un program intens de pregătire fizică.

Revvoluție motivațională
Program personalizat

Pentru că are multe kilograme de slăbit, a fost repartizat la clasa Grow!, dar în funcție de obiectivele fiecăruia și de cât este de obișnuit cu efortul, programul urmat este diferit. ADAPTAT fiecărui organism și istoric în parte, ceea ce mi se pare fantastic.

Ora se desfășoară în două moduri, care alternează în săptămână – prima oră de circuit, în care treci în timpul antrenamentului prin mai multe exerciții – fie singur fie cu un partener. A doua  este de forță – body workout – toată sala face același exercițiu în același timp. Exercițiile sunt scurte, ele țin câte un minut, dar fiecare face în ritmul lui. Contează să ajungi să le faci corect.

Cuvântul de ordine este Haide! Antrenorii sunt conectați permanent la participanți, urmăresc evoluția exercițiilor, îi ajută și îi motivează. Pisicul nu este un începător în ale sporturilor, are o condiție fizică bună și este obișnuit cu efortul. Cu toate astea, sunt seri în care vine acasă deșirat de oboseală. A avut chiar și ajutoare, pe Ana care s-a oferit să îl însoțească ori de câte ori are nevoie de o galerie. De încă un haide, haide! plin de optimism.

Ajutoare de nădejde

Dacă vreți să aflați în continuare cum slăbește un bărbat, stați cu ochii pe noi! Urmează mărturia Pisicului.

Revvolution este un program complet și complex de remodelare corporală creat de expertul în sport și nutriție Valentin Vasile pentru a te aduce în cea mai bună formă, în cel mai scurt timp posibil. Este un program sportiv de grup, care îți oferă avantajele unui antrenament personal. Sau invers, un antrenament personal care îți oferă beneficiile unei sesiuni sportive de grup. Mai multe detalii despre ce înseamnă Revvolution găsiți aici. 

Dacă vă plac articolele Pisicii, vă invit să daţi like paginii de Facebook, pentru a fi la curent cu toate noutățile.

Sursa foto – Pixabay

Posted in Lumea Pisicii, Sănătate și formă maximă

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.