Meniu Închide

Gândul bun de alungat trei ceasuri rele. Jonglerii cu doi copii

Mie viața cu un copil mi s-a părut și mi se pare extrem de solicitantă. De aceea, uneori când citesc pe bloguri sau pe Facebook cum fac unele să se descurce cu doi sau mai mulți, îmi vine să le scot din ecran și să le pup pe ambii obraji. Pe cuvânt că nu știu cum fac, mai ales că sunt mame care fie cresc singure copiii, fie au perioade în care rămân singure cu amândoi. Vorbim de copii cu diferență relativ mică de vârstă între ei. Cu unul din ei mare cred ca e ceva mai ușor.

Una din mămicile mele de pus la panou este Cristina, mami de Alex și Sara și scriitoare cu suflet și talent pe blogul Cristina Oțel. Am rugat-o să ne povestească astăzi, la Gândul Bun de alungat trei ceasuri rele, cum face în perioadele în care rămâne singură cu ambii copii.

Organizată cum o știu, Cristina ne-a oferit cinci pași simpli pe care ea îi urmează pentru a gestiona timpul cu Alex și Sara și care a constatat că funcționează.

Sper să vă ajute și pe voi!

Dacă vă plac articolele Pisicii, vă invit să daţi like paginii de Facebook, pentru a fi la curent cu toate noutățile.

Posted in Gandul bun de la, VIDEO

Related Posts

2 Comments

  1. Fausta

    Frumos !

    Si eu am constat ultima data ca lasand lucrurile casnice deoparte copii au mai mult de castigat si sunt mai echilibrati .Acum cateva zile am ramas si eu singura cu doi copii pentru 2 zile .Casa arata vraiste si am suferit si eu un picut emotional pentru ca nu aveam satisfactia unui lucru implinit dar mi-am dat seama ca acesta e pretul echilibrului copiilor mei !

    • Ioana Marinescu

      Da, asa este, dar uneori e tare greu sa ne rupem de ceea ce “trebuie” pentru a ne intoarce la ceea ce este cu adevarat important

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.