Meniu Închide

Hai la Cantus Mundi Fest 2019 și câștigă un tricou cu autograful lui Smiley!

Nici vara calmă și tăcută nu mai e ce-a fost și deși aveam impresia că în materie de evenimente pentru copii lucrurile se cam “sting” odată cu venirea vacanței, iată că nu e chiar așa. Joi, 11 iulie, se deschide Cantus Mundi Fest 2019, cel mai mare eveniment național de educație și integrare socială prin muzică, aflat la a treia ediție. Evenimentul are loc în parcul Herăstrău, intrarea Charles de Gaulle, între orele 10:00 – 00:00.

Ca în fiecare an, pe scena Cantus Mundi Fest 2019 vor cânta artiști iubiți de copii și nu numai

Alături de Corurile Cantus Mundi vor cânta Andra, Smiley, Irina Rimes, The Motans, Cristi Minculescu, Valter & Boro, Felicia Filip și Vunk. Printre prezentatori se numără Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Flick, Popescu, Marius Constantinescu, Diana Munteanu și Cosmin Seleși. 

Toate concertele au ca scop transmiterea unui mesaj puternic: muzica ne poate uni, indiferent de condiție socială, etnie, capacități fizice sau psihice

În afară de activitățile muzicale, la Cantus Mundi Fest 2019, vizitatorii vor avea parte de tot felul de distacții: piscină cu bile, zonă de bătaie cu apă, dar și ateliere de dirijat, construcție de instrumente, grădina cu jocuri.

Marea minune care se întâmplă în cadrul acestui festival este că cei mici ajung să comunice mai bine și aibă încredere în ei, fără limite. În momentul în care cântă alături de cei pe care îi văd doar la televizor și devin colegi de scenă cu Smiley, Andra, Vunk, Iris sau Felicia Filip, acești copii câștigă ceva ce cred că lipsește întregii țări – încrederea că putem doborî orice limite, că putem urca pe orice culmi, atât timp cât visăm și credem că avem puterea să facem aceste lucruri. (Emil Pantelimon, Manager Corul Național de Cameră “Madrigal – Marin Constantin”)

SURPRIZĂ! Poți câștiga un tricou cu autograful lui Smiley!

Concertul lui Smiley are loc în cadrul Cantus Mundi Fest 2019 sâmbătă, pe 13 iulie, de la ora 21.00, iar eu am de dăruit pentru unul din cititorii blogului un tricou cu autograful lui Smiley. Ce trebuie să faci este să îmi spui în comentarii care este piesa preferată de tine sau copilul tău și interpretată de Smiley. Aflăm câștigătorul vineri, pe 12 iulie, prin programul automat de extragere de pe blog. Tricoul va fi înmânat personal câștigătorului la concertul de sâmbătă sau va fi trimis prin poștă/curier, dacă câștigătorul nu este din București.

Vă recomand cu drag Cantus Mundi Fest 2019 și vă doresc mult succes la concurs!

Citește și

Două cărți pentru copii despre limite personale și putere de decizie

La ce se mai uită copiii pe Netflix?

20 de filme artistice de văzut în familie

20 de filme artistice de văzut în familie (partea a II-a)

Minunea, un film de văzut

Strada Dalmațieni 101, interviu exclusiv!

Dacă vă plac articolele Pisicii, vă invit să daţi like paginii de Facebook, pentru a fi la curent cu toate noutăţile.

Posted in Evenimente, Lumea Pisicii, Recomandări

Related Posts

16 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.