Meniu Închide

Moș Crăciunul roz-albastru

Întotdeauna m-am întrebat de ce toate manifestările, concursurile și în general lucrurile frumoase care se întâmplă în prag de sărbători, țin doar până în jur de 20, maximum 22? Ce, în ziua de Crăciun nu te mai poți bucura,  ești prea concentrat la traseul sărmăluței și cozonacului sau prea încântat de ce ai primit de la Moșul? Dar dacă Moșul nu ți-a citit gândurile întocmai și nu ți-a adus chiar ce îți doreai și poate un concurs câștigat ar  repara puțin lucrurile? Sau dacă ți-ai terminat treburile de sărbători în timp record și vrei să te relaxezi și să te distrezi? Sau dacă pur și simplu te simți norocos chiar în ajun de Crăciun? Ei bine, se pare că prietenii copiilor și părinților, simpaticii Itsy și Bitsy s-au gândit la toate astea și începând de săptămâna aceasta până în ajun de Crăciun, își așteaptă toți ascultătorii cu premii fel și fel, pentru toate vârstele.

Copiii pot câștiga lecții de pian, cursuri de teatru și animație, dar și jocuri și jucării distractive și educative, iar pentru cei mari, prietenii marțieni au pregătit coșuri cu produse cosmetice. Tot ce trebuie să faci este să fii un ascultător vigilent, să reții ce melodie anunță Moș Crăciun în emisiunile ItsyBitsy Neața, Lejer pe tocuri și ZăpăPoveste și să suni la numărul de telefon anunțat în emisiune. Și uite așa e posibil să îi dai o mână de ajutor Moșului și să îi mai ușurezi din drumuri în seara de Ajun.

Și în ziua de Crăciun prietenii de la Itsy Bitsy au pregătit surprize pentru un Crăciun de poveste în familie. Pe tot parcursul zilei, realizatorii emisiunilor îi vor provoca pe ascultători să intre în direct și să cîștige premii atractive.

Mai multe detalii găsiți pe pagina radioului.

La așa ofertă tentantă, am putea spune că anul acesta Moș Crăciun e roz-albastru.

Posted in Evenimente

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.