Meniu Închide

Spectacolul “O noapte la Veneția” vă poate trimite, pe bune, la Veneția

Anul trecut, pe când nu eram încă blogger oficial al Operei Comice pentru Copii, primeam un comunicat de presă în care aflam că instituția oferă un sejur la Veneția unuia dintre spectatorii care achiziționează minimum un bilet la spectacolul O noapte la Veneția.  Recunosc că am fost fascinată de un asemenea premiu, ba chiar am fost prezentă și în momentul în care s-a făcut extragerea și  pot confirma că premiul a fost acordat. Și mai fascinată am fost de spectacol. Veneția este unul din orașele mele de suflet, iar atmosfera spectacolului m-a transpus parcă printre gondole și pizzerii pitorești.

Regizorul Cristian Mihăilescu a imaginat o lume de basm, pe acordurile muzicii lui Johann Strauss și în decorul unic al orașului de pe ape.  O noapte la Veneția este o comedie în care decorurile spectaculoase și artiștii talentați ai Operei Comice pentru Copii le umplu inimile de bucurie spectatorilor mici și mari.

Anul acesta, Opera Comică recidivează și pune la bătaie încă un sejur în minunatul oraș italian

Cu ocazia celor 3 reprezentații de gală din luna decembrie ale operetei „O Noapte la Veneția”, Primăria Capitalei, prin Opera Comică pentru Copii, organizează un concurs prin care spectatorii pot câștiga un sejur de două nopți în celebrul oraș italian. Concursul se desfășoară până pe 29 decembrie, pe site-ul Operei.

Spectatorii care doresc să intre în competiție trebuie să cumpere un bilet la una dintre cele trei reprezentații ale operetei „O noapte la Veneția” programate în decembrie și să completeze apoi formularul online de pe site-ul Operei Comice până la data de 29 decembrie, ora 23:59. Premiul constă într-un sejur de două nopți la Veneția în perioada 1 martie – 1 iunie 2018, oferit de agenția Magic Holiday, în pachetul turistic fiind incluse biletele de avion și cazarea, cu mic dejun, pentru maxim trei persoane. Formularul online este disponibil aici, iar regulamentul concursului poate fi consultat pe pagina de evenimente a Operei Comice pentru Copii.

Alte surprize de la Opera Comică pentru Copii

Pe 4 decembrie, de la ora 19:00, Opera Comică pentru Copii organizează la Sala Polivalentă din București, cel mai frumos spectacol al iernii, Poveste de Crăciun, cu participarea unor artiști de renume precum Cristina Dijmaru, Ovidiu Matei Iancu, Felicia Filip. Vor fi momente din zece cele mai îndrăgite spectacole ale Operei Comice pentru Copii – Sunetul Muzicii este printre ele, iar pe scena Operei vor urca peste 200 de artiști.  Biletele s-au pus deja în vânzare aici.

Între 29 noiembrie și 15 ianuarie, la Opera Comică pentru copii are loc festivalul Poveste de Crăciun

Copiii sunt așteptați la Casa lui Moș Crăciun, unde îl vor întâlni pe Moș în persoană și îi vor putea lăsa scrisori cu dorințele lor. Moșul își aduce la OCC și renii – da, reni adevărați, pe care copiii îi pot vedea în Curtea cu reni. Distracția va fi în toi pe derdeluș, la patinoar  și la nenumăratele jocuri pe care echipa OCC le pregătește pentru copii. Pe scena Cantus Mundi vor veni sute de colindători din toată țara, iar la Târgul de Crăciun părinții și copiii vor putea gusta preparate tradiționale delicioase și vor putea cumpăra cadouri pentru cei dragi.

În cadrul acestui festival are loc și spectacolul O noapte la Veneția, dar și Spărgătorul de nuci.

Citește și:

Felicia Filip – Părintele este, nu o dată, cel educat de copil

Răzvan Mazilu. Trebuie să îmi acord provocări noi, care de care mai radicale. Interviu

Când inimile cresc pe ritm de aplauze infinite

Copiii din distribuția Sunetul Muzicii

Dacă vă plac articolele Pisicii, vă invit să daţi like paginii de Facebook, pentru a fi la curent cu toate noutățile.

Posted in Evenimente, Lumea Pisicii, Recomandări

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.