Meniu Închide

O relație n-are nu știu câți pași și secrete, are momente

Hei, ți-am mai zis azi că sunt îndrăgostit de tine? Așa, pur și simplu, să ții asta cu tine azi, bine? Suntem împreună de 16 ani, căsătoriți de 12, ne cunoaștem de vreo 25 și avem un copil mare. Îl sunasem să îi zic că a uitat gunoiul – foarte romantic, știu. M-am trezit cu asta. O declarație din senin. Așa cum mă trezesc cu un trandafir de ziua internațională a pisicilor, un buchet de floarea soarelui de nicio ocazie și un carton de prăjituri fix când vreau să mă apuc de dietă. Toate astea nu urmează pași către relația perfectă și nici nu ascund vreun secret.

Sunt doar momente, care puse fiecare la locul lui dau tabloul

Nu-i perfect, de multe ori se mai mișcă pe perete, mai cade, se mai strâmbă. Cumva, de fiecare dată, reușim să-l punem înapoi și să-l echilibrăm. Când unul trage stânga, celălalt vine și trage înapoi în dreapta și tot așa. Ne dăruim unul altuia clipe. Un masaj cu ulei esențial când pe el îl doare spatele, o seara cu vin rose și chestii de ronțăit când pe mine mă apucă pofta.  Un luat copil de pe cap când eu am de scris și simt nevoia să respir. Un închis de ochi și un mușcat de limbă, când pe el îl apucă statul pe canapea la televizor fix când casa stă să se prăbușească pe noi. O îmbrățișare fără motiv, un sms, un bilet strecurat în buzunar, parfumul preferat.

Momente bune, care vin să le aline pe cele mai puțin bune și  să rupă monotonia

Când după atâția ani, bărbatul îți spune că te dorește ca la început, știi că ceva ai făcut bine. Să fie  libertatea de care are fiecare nevoie și pe care ai știut să o dai sau poate sarmalele în foi de viță, cu care l-ai cucerit? Faptul că deși știi să taci destul de rar, o faci în momentele cheie sau clipa când i-ai ținut capul în poala ta, într-o zi de vară, în Herăstrău? Durerile care v-au unit sau poate bucuriile pe care le-ați împărțit? O fi de la zâmbetul ei irezistibil și cât de mult v-a schimbat viața?

E de la fiecare puțin și de la toate mai mult

E de la lipsa pașilor către relația perfectă și a secretelor – la propriu și la figurat. De la momente, fiecare așezat fix la locul potrivit. Nu am o rețetă a fericirii în cuplu, dar am o încredere totală în micile momente magice, care pot face cât o mie de secrete la un loc.

Citește și

Înainte să fii mamă a fost iubita lui. Îți mai amintești?

De la dezastru la maestru. Cum îți poți îmbunătăți relația de cuplu

Cum menținem dorința în cuplu?

Când sufletul pereche bate marea dragoste

Tu știi că ești mai frumoasă decât crezi?

Când ai crezut ultima dată despre tine că meriți?

Dacă vă plac articolele Pisicii, vă invit să daţi like paginii de Facebook, pentru a fi la curent cu toate noutăţile.

Sursa foto – Freepik.com

Posted in Cuplu, Lumea noastră

Related Posts

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.