Meniu Închide

Patinoar în aer liber și celebra Laura Bretan la Opera Comică pentru copii

În luna decembrie, Opera Comică pentru Copii a pregătit multe surprize pentru copii și părinți.

Chiar de la începutul lunii, în curtea instituției va funcționa un patinoar în aer liber, destinat exclusiv copiilor și deschis de luni până vineri, între orele 15.00 și 20.00 și sâmbăta și duminica de la 10.00 la 22.00. Prețul biletelor de intrare variază între  10 și 50 lei.

Începând cu 1 decembrie se desfășoară și a treia ediție a acțiunii caritabile J.O.C , Jucăriile Operei Comice, cea mai mare strângere de jucării pentru copiii din mediile defavorizate. Cei care doresc să doneze o jucărie și să facă astfel o bucurie unui copil mai puțin norocos, pot veni la sediul Operei Comice (Calea Giulești, nr.16), zilnic în perioada 1-16 decembrie, în intervalul orar 8.00-22.00. Jucăriile colectate vor fi donate copiilor din centre de plasament, școli speciale și orfelinate.

Mare surpriză pe care Opera Comică pentru Copii o pregătește la jumătatea lunii este super spectacolul Poveste de Crăciun, în regia lui Cristian Mihăilescu. Evenimentul are loc vineri, 16 decembrie, ora 19.00, la Sala Polivalentă din București și îi are ca invitați speciali pe soprana Felicia Filip, tânăra de origine română Laura Bretan, câștigătoare “Românii au talent” și care a uimit o lume întreagă cu vocea ei în cadrul finalei concursului “America’s got talent”, Alina Eremia, baritonul Iordache Basalic, prim-balerinii Corina Dumitrescu și Gigel Ungureanu, dansatorul flamenco Lucas Molina, violonistul Mario Hossen, Ionel Tudor Band, Orchestra Simfonică București și artiștii lirici și balerinii Operei Comice pentru Copii.

Biletele pentru acest eveniment se găsesc în rețeaua bilete.ro. Mai multe detalii găsiți pe site-ul OCC.

Dacă vă plac articolele Pisicii, vă invit să daţi like paginii de Facebook, pentru a fi la curent cu toate noutățile.

Sursa foto – Wikia

Posted in Evenimente, Lumea Pisicii

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.