Meniu Închide

Pe locuri, fiți gata, Zurli! Mirela Retegan pornește cel mai mare turneu din istoria trupei!

Vineri seara, cu bucurie, exuberanță și culoare, Gașca Zurli a anunțat că pornește în cel mai mare turneu din istoria trupei – 10 Zurli!

Din toate câte zece

Din păcate, nu am putut onora invitația la eveniment. Abia scoteam capul din bagajele și pregătirile pentru vacanța la ski. Dar m-am informat și vă spun și vouă. Să nu v-aud că n-ați mai găsit bilete!

Spectacolul marchează zece ani de Zurli în România și  vă dă 10  motive să fiți prezenți în sală! 10 personaje, 10 cele mai iubite cântece într-un eveniment, care este produs o singură dată, în primăvara lui 2017.

Super producția se ridică la standardele show-urilor internaționale și va veni cu personaje și cântece noi.

Orașele în care ajunge Gașca Zurli

Vom străbate peste 15.000 de kilometri într-o echipă de 30 de oameni. Ne vom întâlni cu peste 50.000 de spectatori. În fiecare oraș vom organiza concursuri speciale şi vom acorda unor fani șansa de a urca pe scenă alături de cele mai iubite personaje din România. Este prima mare surpriză pe care am pregătit-o pentru fanii noștri din toată România,  spune Mirela Retegan, fondatorul Gașca Zurli.

Oraşele în care ajunge Gașca Zurli sunt – Timişoara, Arad, Oradea, Satu Mare, Cluj Napoca, Baia Mare, Bistriţa, Târgu Mureş, Braşov, Bacău, Galaţi, Iaşi, Chişinău, Botoşani, Craiova, Râmnicu Vâlcea, Piteşti, Constanţa, Ploieşti şi Bucureşti.

Bilete și prețuri

Biletele pentru turneul 10 ZURLI au fost puse în vânzare pe www.eventim.ro .Preţul biletelor este de la 30 de lei la 150 de lei. Biletele din această categorie includ şi întâlniri speciale cu Gaşca Zurli.

Eu vă spun să vă grăbiți! Fetiţa Zurli, Zdrăngănel, Clopoţel, Zână Bună, Vrăjimăturica, Truli, Yuppi, Tashu, Tasha şi Băieţelul Zurli şi-au făcut bagajele. Tanti Prezentatoarea, Mirela Retegan, creatoarea acestui mega concept, a pregătit pentru ei și pentru voi multe surprize pe parcursul întregului turneu, care durează o lună şi jumătate.

Dacă vă plac articolele Pisicii, vă invit să daţi like paginii de Facebook, pentru a fi la curent cu toate noutăţile.

 

Posted in Evenimente, Lumea Anei

Related Posts

2 Comments

  1. andreea

    Bună ziua sunt o mămică a unui băiețel ca este fan gașca zburlit îmi puteți spune unde și când se tine spectacol în pitești

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.