Meniu Închide

Recomandare de week-end -Teatrul Zurli prezintă în premieră ” Aventurile Iepuraşului în Padurea cu Poveşti”

Prietenii noştri de la Zurli nu epuizează surprizele pentru copii şi părinţi. De data aceasta ne-au pregătit un spectacol nou nouţ, dedicat simpaticului animăluţ care aduce cadouri de Paşte. Duminica, 17 Aprilie, orele 11:00, la Teatrul de pe Lipscani, are loc premiera spectacolului “Aventurile Iepuraşului în Pădurea cu Poveşti” ,un spectacol despre curaj şi prietenie, în care ingredientul de bază este interactivitatea dintre actori şi cei mici. Este un spectacol construit în acealaşi stil vesel care a consacrat toate reprezentaţiile Zurli.  Cea mai nouă co-producție a Teatrului Zurli şi Teatrul de pe Lipscani “Aventurile Iepurașului în Pădurea Poveștilor ” este un spectacol despre curaj şi puterea imaginației . Cu ajutorul Iepurașului copiii descoperă cum pot să-şi folosească imaginația şi de unde pot lua curaj atunci când au emoții sau le este frică . În Padurea Poveștilor, Iepurașul ȚupȚup salvează oul fermecat din ghearele lupului, oul în care Lupul a închis toate poveștile.

O poveste originală scrisă de Mirela Retegan şi jucată cu mult talent şi bucurie de Ruxandra Coman, Cornel Mihalache, Carmen Magdalena Sascău, Ionut Varodi şi Ştefan Opreanu.

Avanpremiera spectacolului are loc sâmbăta aceasta, de la 11:00, la Teatrul de pe Lipscani.

Biletele s-au pus deja în vânzare şi le puteţi achiziţiona de pe bilete.ro sau de la casieria teatrului ( strada Lipscani nr 53, de luni până duminică, între orele 12:00 – 22:00, telefon 0734.000.236 ). Costul biletelor este de 30 de lei/persoană.

Mai multe detalii găsiţi pe site-ul Zurli.

Cei de la Zurli ne transmit să nu uitaţi, codul de acces în sala de spectacol va fi cel mai larg zâmbet pe care îl aveți în buzunar!

Posted in Evenimente

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.