Meniu Închide

Să fim mai buni tot anul – Tana are nevoie de ajutor

Știu că e încă sărbătoare și toți vrem să auzim povești frumoase, să vedem poze cu brăduți și copii veseli, cu pisici jucându-se cu globurile furate din brad și cu mese frumos decorate. Din păcate, uneori viața ne oferă și părțile mai bune vesele. Ne provoacă, ne face să arătăm că suntem uniți, că ne pasă, că putem ajuta. Mereu, nu numai de Paște și Crăciun.

De aceea am răspuns unui strigăt de ajutor și la rândul meu vă cer sprijinul. Pentru Tana, o tânără de 20 de ani, care a fost aruncată din frumusețea vieții de student într-o luptă crâncenă pe viață și pe moarte. Ea suferă de encefalită autoimună și se luptă cu boala de 4 luni. Are nevoie de recuperare neurologică, neuromotorie și psihologică. Apropiații ei au acoperit până în prezent costul a 4 luni de tratament, însă încă 6 luni depășesc cu mult puterile lor.
Toate detaliile despre modul în care o puteți ajuta pe Tana se regăsesc pe www.pentrutana.org sau pe Bursa Binelui.
Găsiți acolo butonul “Donează!”. Puteți dona inclusiv online, plata fiind securizată. Orice sumă contează, oricât de mică!

Tana, părinții și prietenii ei vă mulțumesc pentru orice sprijin, orice share, orice vorbă bună și orice gând îndreptat către ea în aceste momente!

Dacă vă plac articolele Pisicii, vă invit să daţi like paginii de Facebook, pentru a fi la curent cu toate noutățile.

Posted in Evenimente, Lumea Pisicii

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.