Meniu Închide

Și pe tine te-au zăpăcit seriile de colecționat din magazine? Hai să privim partea bună!

Mami, mami, hai să luăm muștar cu aromă de pătrunjel. Și batoane din alea pentru pisici. Vlăduț, dar noi avem câine. E, lasă, că găsim noi pisici pe stradă. Uiteee, și iaurt din ăsta vreau. Cu cât privirea mamei e mai pierdută, cu atât Vlăduț e mai fericit. Așa-s copiii când adună colecții de tot felul. Cartonașe, maimuțoaie, abțibilduri, piese, piesulici. Sunt sigură că știți scenariu. Când magazinele lansează colecții, părinții se iau cu mâinile de cap. Ei văd spațiul limitat din casă, certurile între frați, banii cheltuiți.

Copiii văd bucuria  și  surpriza

Pentru ei, să deschidă pliculețul e un moment unic. Să rupă ambalajul, să descopere dacă e o piesă nouă sau nu, să o potrivească cu restul colecției. E un joc în sine, iar copiii așa se dezvoltă.

Pentru ei, colecțiile magazinelor sunt ocazii să-și exerseze abilități

Colecționatul e despre imaginație, despre organizare, despre negociere.  Copiii fac schimb de piese între ei, se tocmesc ce să dea și ce să primească. Dacă îi observăm atent, putem ghici chiar mici lideri printre ei.

Colecționatul e despre învățare, e despre amintiri. Noi aveam clasoarele cu timbre – mâna sus cine le mai are 🙂  și surprizele de la gumă Turbo. Fiecare generație cu pasiunile ei.

Mie  îmi place treaba asta cu adunatul de colecții. Mi se pare că e o parte frumoasă a copilăriei de azi.

E și un prilej foarte bun să petrecem timp în familie

(P) Asta își propune Kaufland prin ultima colecție, orașul Bunorama. Să aducă împreună familia, într-un joc interactiv, care îi învață pe copii ce înseamnă și cum ar trebui să arate un oraș al viitorului. Orașul ideal, în care casele și masinile sunt prietenoase cu mediul, oamenii reciclează, părinții au timp de petrecut cu copiii.

În perioada 29.08 – 6.11.2018, la fiecare 50 de lei cheltuiți în magazinele Kaufland, primești un pachet Bunorama, care conține piese din orașul Bunorama.

Odată adunate toate elemente, ele pot fi așezate în cutia de colecție. Hărțile Bunorama Est și Bunorama Vest sunt foarte utile pentru construirea orașului.

Fiecare hartă vine însoțită de câte un joc, care îi va ajuta pe copii să învețe mai multe despre mâncatul echilibrat și despre reciclare.

După colecționare, Bunorama se transformă într-un joc pentru copii de toate vârstele, dar și pentru adulți. Cum spuneam, o ocazie perfectă să petrecem timp alături de copii.

Vrei o cameră nouă pentru copilul tău? Orașul Bunorama aduce și premii!

Participanții pot intra pe www.bunorama.kaufland.ro, pot încărca, în timp, cel puțin trei poze care arată progresul orașului Bunorama și astfel pot câștiga, prin tragere la sorți, unul dintre cele zece premii constând în redecorarea completă a camerei copilului.

Ce părere aveți despre orașul Bunorama? Mai multe informații despre această colecție extrem de educativă, găsiți aici.  www.bunorama.kaufland.ro.

Citește și

 

Posted in Lumea Pisicii, Recomandări

Related Posts

16 Comments

 1. anca

  E foarte simpatică campania ceor de la Kaufland! Noi avem multe colectii incepute, sunt sigura ca si aceasta va fi pe placul lui Mark!

  • Ioana Marinescu

   Da, da, si noi avem multe. Sunt amintiri frumoase! Pupici lui Mark!

  • Ioana Marinescu

   Cred si eu! De Tudor sunt sigura, la tine am ceva dubii. Dar sigur in orasul Bunorama sunt multe sali de sport, asa ca sunt sanse sa te prinda si pe tine 😀

 2. Raluca

  Ai mei sunt prea mari acum, nu mai sunt la fel de interesati…dar, doamneeee, cat m-au zapacit cu colectionatul de chestii :)))))))))

  • Ioana Marinescu

   Toata casa e plina de o gramada de colectii, mie-mi zici? 🙂

 3. Ana

  Wow, foarte tare pentru dezvoltarea viziunii copiilor, concentrare, atenție, motricitate, reziliență, creativitate. Love it! O să îl testăm și noi.

  • Ioana Marinescu

   Da, sa stii ca te prinde. E amuzant ca iti populezi singur orasul si il faci fix cum vrei 🙂

 4. Guzu

  Isabella abia ieri a aflat de colectie…Avem Animatera Lumea ,Rubbiz(2cutii complete) ,pisicute(aici ne lipseste pisicuta nr 1).Imi este teama caci iar imi revine sarcina safac km ca sa termincolectia….vom vedea.
  ps:Din cesunt piesele?

  • Ioana Marinescu

   Din carton sunt, de foarte buna calitate. E greu cu alergatura dupa piese, stim stim 🙂 Succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.