Meniu Închide

Un fel de prelungire la mare. O zi pe care o merit!

Planurile noastre pentru luna iulie includeau o săptămână la mare cu cortul. Să ne lase Pisicul consort și să ne distrăm noi ca fetele, o săptămână. Între timp, Ana a vrut în tabără de înot, mie mi-au apărut evenimente la care vreau  să ajung, bugetul s-a subțiat, ce să mai, nu s-au aliniat planetele.

Totuși, pentru că am un soț de pus la rană, care știa că nu o să mai aibă trai bun cu mine dacă nu miros marea măcar un pic,  m-am ales cu două zile la mare, decise pe ultima sută, trăite la maximum, pe soare, vânt sau ploaie. Starea bateriilor – în curs de resuscitare.

Ce o să îmi ducă însă bateriile spre vârf și o să îmi panseze dorul de mare e ziua de mâine. O zi doar pentru mine, pe care o aștept de un an. Nu, nu mă duc la vreun spa fancy cu de toate. Nici măcar la piscină, că acolo mă plictisesc de moarte singură. Îmi iau cea mai comodă ținută și cel mai strălucitor zâmbet, îmi dau cu mâna prin păr cât să pară și el nițel coafat și  mă duc să îmi fac de cap.

La cel mai important eveniment dedicat bloggerilor de parenting, Social Media for Parents 2017

Pentru mine este a treia ediție la care particip. La prima am intrat “clandestin”, sub facilitarea Anei, aka Mămica Urbană și aprobarea lui Cristian Manafu, cu promisiunea solemnă că îmi voi face blog. Așa că anul trecut am participat în calitate de blogger cu acte în regulă. A fost o întâlnire fascinantă cu oameni frumoși și interesanți, cu poze multe și distracție, cu lucruri interesante pe care le-am învățat.Anul ăsta se anunță o ediție interesantă, cu vorbitori din toate categoriile – de la bloggeri experimentați la  bloggeri mai noi pe piață și subiecte fierbinți.

Aici găsiți lista completă a vorbitorilor, pe care se regăsesc nume importante de specialiști în parenting și de bloggeri mișto. Puteți urmări on-line evenimentul, chiar dacă nu e ca în sală, va fi cu multe “aha”-uri.

Eu probabil o să învăț câte ceva, poate îmi răspund la întrebări care îmi folosesc, posibil să și implementez chestii pe blog. Dar cu siguranță mă voi simți de minune. O să mă întâlnesc cu oameni dragi, o să se lase cu hăhăială și distracție. O să facem planuri, din care poate nici jumate nu se vor realiza, dar ne vor lega și mai mult și ne vor ajuta să creștem o comunitate care să fie în sprijinul cititorilor, părinți sau nu.

Totul despre #smforparents17 găsiți aici.

Citeste  și

Social Media for Parents 2016. Sesiunea specialiștilor

Social Media for Parents 2016 – Cum scoți bani din blog

Dacă vă plac articolele Pisicii, vă invit să daţi like paginii de Facebook, pentru a fi la curent cu toate noutățile.

Posted in Lumea Pisicii

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.